Nieuwsbrief

Wij doen het anders!

 

Dat vinden wij, maar belangrijker: onze klanten geven dit terug aan ons. Mooi om dit ook te horen van een coassistent (Freya Huijsmans) bij haar afscheid van Sthenos:  “Als geneeskundestudente heb ik drie weken mee mogen lopen met de (bedrijfs)artsen van Sthenos. Bij aanvang wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, aangezien ik nog weinig ervaring had met bedrijfsgeneeskunde. Ik was dus erg benieuwd naar dit vak. Ik ben blij dat ik voor dit coschap bij Sthenos terecht ben gekomen! Het team is open en transparant, waardoor ik me vrijwel meteen op mijn gemak voelde. In de spreekkamer viel het me op dat de consulten echt de diepte ingaan. Het gaat niet alleen om de medische klacht, maar juist over de persoon en de context achter de klacht. Ik heb bewondering voor de manier waarop ze bij Sthenos de werknemers én de werkgevers vooruit helpen. Het plezier waarmee ze dit doen spat ervan af. Ik heb tijdens het coschap gezien hoe belangrijk het is om nieuwsgierig te zijn en de tijd te nemen om te luisteren. Dit leidt tot openhartige gesprekken en kwaliteitsvolle zorg. De kracht van Sthenos vloeit wat mij betreft uit de volgende drie waarden: verbinding, eerlijkheid en plezier!”

 

We groeien nog steeds!

 

Ook dit najaar is het ons weer gelukt om twee nieuwe collega’s aan te trekken waar we weer superblij mee zijn. Op 1 december is Simon de Leeuw gestart als arts (ANIOS bedrijfsgeneeskunde) bij Sthenos en op 1 januari 2023 start Elisabeth Cuijpers als officemanager. In deze nieuwsbrief stellen we beide nieuwe collega’s aan u voor.

Wie is onze nieuwe arts: Simon de Leeuw stelt zichzelf voor

“Mijn naam is Simon de Leeuw, 27 jaar oud en sinds 2 jaar werkzaam als arts. Na ervaring opgedaan te hebben bij verschillende afdelingen in het ziekenhuis heb ik besloten om per 1 december 2022 de overstap te maken naar de bedrijfsgeneeskunde. De brede inhoudelijke diversiteit van het vak spreekt mij enorm aan. Gezien werk een belangrijk aspect van het leven is, lijkt het mij veel voldoening te geven om mensen te begeleiden bij het duurzaam terugkeren in het arbeidsproces. De fijne sfeer, ambitieuze houding en duidelijke focus op zelfontplooiing hebben mij overtuigd om voor Sthenos te kiezen. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar dit nieuwe avontuur.”

Wie is onze nieuwe officemanager: Elisabeth Cuijpers stelt zichzelf voor

“Graag wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Elisabeth Cuijpers en ik woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd geniet ik volop van paardrijden en hou ik van lekker koken en veel gezelligheid.

Ik heb ontzettend veel zin om het nieuwe jaar in te gaan als onderdeel van een warm team bij Sthenos.”


Vooruitzicht 2023


Ook in 2023 willen we nog verder groeien (met een bedrijfsarts en/of casemanager), waarbij behoud van kwaliteit en onze visie voorop staat. Daarnaast gaan we over naar een nieuw basissysteem wat zeker voordelen gaat opleveren, waarvan de betere mailbeveiliging de belangrijkste is. Maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief. Voor nu een hele fijne jaarwisseling en alvast de beste wensen voor 2023!

Sthenos beeldmerk